Bedrijf

Wij zijn een nieuw bedrijfje, dat samenwerkt met Sporting Foto Nederland, en een Ferrari exploiteert.

Onze missie is een aantal kinderen per jaar gratis de rit van hun leven te bezorgen; hun Droomrit dus.... Daarvoor is een bloedrode Ferrari 328 Gts aangeschaft. Om alles te kunnen bekostigen verhuren we deze prachtige wagen uit 1988 voor huwelijksdagen, bedrijfspresentaties, -promoties, -uitjes, jubilea, verjaardagen, en speciale verkoopacties voor autobedrijven. En SFN gebruikt hem voor hun sportfotografie. Verder proberen wij een bepaald aantal liefhebbers kennis te laten maken met zo'n rasechte sportwagen. Want dat is het! U kunt ons werk steunen door een donatie te doen. Per halfjaar loten we iemand uit die ook zijn gratis droomrit krijgt.

In het pand van Sporting Foto huren wij een gedeelte van hun loods waar wij een mooie bedrijfsruimte van hebben gemaakt, waar de auto op fraaie wijze gestald staat, inclusief een zithoek met leren bank en een breedbeeld Tv met dvd, vitrines met ferrari-modellen en memorabilia, kleding, etc. Alles om u naar wens te kunnen ontvangen!

Wij zitten in Zwijndrecht, dat ligt 15 km onder Rotterdam. Vlak aan de A-16, de snelweg naar Dordrecht/Breda, en slechts op 5 minuten lopen van het NS-station.

eXTReMe Tracker