Product

Voor trouwerijen verhuren we de wagen per dag. De bruidegom krijgt een week vantevoren instructie over hoe alles werkt, en er wordt met de wagen ook al proefgereden. Zodat u op de grote dag op gepaste wijze uw bruid kunt ophalen!

Heeft u iets speciaals te vieren, neem dan contact met ons op over het huren per dagdeel. Of vraag een rit bij ons aan ivm de verjaardag van uzelf, of iemand anders. Voor bedrijven gelden speciale tarieven, waarbij het vooral voor iets feestelijks een prachtig item is. Zoals voor een bedrijfsuitje. Autobedrijven en Fotozaken huren de auto voor het aanbieden van een gratis rit als verkoopbevorderende actie.

Sporting Foto Nederland huurt de wagen voor hun sportfotografie. Wil een vereniging al hun teams laten fotograferen op één dag, dan komen zij met de Ferrari naar uw terrein. De kinderen krijgen dan een extra foto van zichzelf naast de wagen gratis.

Hoofddoel is dus echter om kinderen tot 14 jaar die een zware ziekte hebben opgelopen een onvergetelijke rit te bezorgen. Daarbij zorgen wij voor passende kleding en maken we uiteraard foto’s en een dvd. Voor vele kinderen is een dergelijke gebeurtenis letterlijk een droom die uitkomt. Dit is dan ook zeer dankbaar werk. U kunt ook mensen aan ons opgeven.

Wilt u een donatie doen om ons te helpen dit werk te doen, dan kan dat. U ziet daarbij rechtstreeks wat er met uw geld gedaan is, want wij zetten telkens enkele foto’s van zo’n rit op onze site! Uw 5 euro krijgt dus een ‘gezicht’. Waar u later nog eens met voldoening naar terug kan kijken. U moest eens weten wat het voor veel mensen is om tenminste eenmaal in je leven in een Ferrari meegereden te hebben. Zeker voor kinderen. Daarvan dromen velen!

eXTReMe Tracker