Trouwfoto's

Daar komt ie dan. De mooiste dag van je leven. Vaak zeggen echtparen na afloop 'het was eigenlijk heel snel voorbij'. En: 't was wel heel druk allemaal'. Logisch, want je hebt ál je familie en vrienden en kennissen uitgenodigd. En je hebt een druk programma. Maar genieten jullie zelf samen ook nog wel? Of is daar geen tijd meer voor? Dat is zonde! Het is immers wel jullie dag.

Het is dus wel een hoop geld, maar gun jullie-zelf ook iets. Iets helemaal alleen voor jullie! Huur dus die mooie trouw-auto! Kijk, een prachtige huwelijksreis naar de Carribean is ook geweldig, maar als je 't écht wil, kan je er ook volgend jáár nog naar toe op vakantie. Je gaat echter niet volgend jaar alsnog een Ferrari huren voor 1 dag, en zeker niet alsnog je trouwkleding (nog een keer) aantrekken, laat staan dat je alsnóg een fotograaf inhuurt voor foto's...

Neem dus de Ferrari! Want er zijn maar liefst zes redenen om dat te doen. Drie gelden in 't algemeen: Ten eerste is het gewoon fantastisch en zeer exclusief om in zo'n auto te rijden. Ten tweede is het superkick voor de bruidegom om zijn mooie, geliefde vrouw van zijn dromen en leven in zo'n auto te gaan halen. Dat voelt waanzinnig gelukzalig! Ten derde kunnen jullie samen er even fijn van genieten. Ga gewoon samen lekker een half uur echt rijden met dat ding! Je zit in trouwkleding, iedereen op de weg kijkt naar je en snapt wat jullie aan het doen zijn; dit is jullie dag van je leven, je begint aan een lang gelukkig samenzijn, en jullie genieten nu samen van een bijzondere ervaring. Men kijkt naar je, begroet je, glimlacht naar je. En is jaloers :-)

Bij ons gelden er dan nóg 3 andere hele bijzondere redenen. Want ten vierde; de auto stáát geweldig op trouwfoto's! Een Ferrari 328 gts is nu eenmaal een zeer bijzondere wagen qua design en styling. En hij is laaag, en spits en... rood! Bij zwart en wit steekt dat geweldig mooi af, zeker tegenover groene bomen of gras, of blauw water. Bekijk onze voorbeeldfoto's maar eens. En vijf; de opwinding en pret begint al een week van tevoren als je hier in ons pand instructie krijgt! Dat is al een geweldige gebeurtenis! Je drinkt wat, en mag op je dooie gemak rond de auto lopen, op de bank ernaar zitten staren, een instructie dvd-kijken, erin zitten, in de grote wandspiegel kijken hoe 't staat :-), je bekijkt onze vitrines, bladert wat door ferrari-boeken, etc. Alles lekker warm en overdekt; we staan immers niet op een tochtige natte parkeerplaats buiten langs de snelweg. En.. dan gaan we al rijden! Zodat je weet hoe alles werkt en je je zeker voelt. En zes en tot slot: jullie beginnen aan een lang nieuw geluk. Maar je zorgt er tegelijkertijd voor dat je een ander ook (even) gelukkig maakt, iemand die het even minder heeft. Want van jouw betaling (huur) aan ons, geven wij tzt een zwaar ziek kind (ook) een onvergetelijke dag! Niet onbelangrijk! En geeft je een goed gevoel!

Neem dus contact met ons op en vraag naar de voorwaarden! Op de pagina 'tarieven' zie je de prijzen staan.

eXTReMe Tracker